اسب های استان مرکزی در سطح کشور صاحب برند شدند

رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی گفت: اسب های استان در سطح کشور صاحب برند شدند

 سید بهرام نجفی زاده در گفت و گو با دیار آفتاب با اشاره به اینکه سال های گذشته برند اسب استان جایگاه خاصی در کشور نداشت اظهار داشت: برای اینکه اسب استان صاحب برند شود کار میکروچیب گذاری و شناسایی اسب های استان را انجام دادیم.

وی با اشاره به اینکه اسب های بومی و محلی بدون شناسنامه ارزش ریالی چندانی ندارد بیان کرد: با شناسایی نژادهی

اسب ها  و تهیه شناسنامه ارزش واقعی آنها مشخص می شود و ارزش و اقعی خود را پیدا می کنند.
نجفی زاده به مجموعه پرورش اسب در شهرستان های تفرش و محلات اشاره کرد و اظهار داشت: امروز اسب استان دارای برند شده است و امروز برای علاقمندان شناخته شده است.
 رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی گفت: با اقدامات انجام شده بیش از یکصد اسب در استان شناسایی شده و داری شناسنامه هستند.
وی ادامه داد: به منظور گسترش ورزش سوار کاری احداث دو مانژ سوارکاری ( محوطه‌ای ویژهٔ آموزش اسبان و سوارکاران است)در استان در دستور کار داریم.
وی با اشاره به اینکه با پیگیری های صورت گرفته زمین برای ایجاد این طرح در منطقه گردو تعیین شده است اظهار داشت: در صورت تخصیص اعتبارات لازم به منظور احداث این مانژ عملیات اجرایی این مانژ هر چه سریعتر آغاز خواهد گردید.
وی ادامه داد: با راه اندازی و بهره برداری از این مانژ می توانیم تا حدودی نیازهای جوانان علاقمند به رشته سوار کاری در استان را پاسخگو باشیم.
نجفی زاده بیان کرد: همچنین پیگیراحداث و تکمیل مانژ سوار کاری در مجموعه ورزشی امام خمینی (ره ) اراک هستیم .
وی یادآور شد: با احداث این طرح در مجموعه ورزشی امام خمینی (ره) اراک به دلیل که در مرکز شهر مستقر است می تواند برای بانوان علاقمند به سوار کاری بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: هیات سوار کاری استان مرکزی برای احداث مانژ سوار کاری در استان جلساتی را با حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان، مسئول کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک و رئیس هیئت سوار کاری استان مرکزی برگزار کرده است.
رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی خواستار حمایت بیشتر دستگاههای ذیربط و مسئولین از ورزش سوار کاری خاطر نشان کرد: ایجاد و تکمیل  مانژ سوار کاری منطقه گردشگری گردو و مجموعه ورزشی امام خمینی (ره ) اراک در اولویت تخصیص اعتبارات قار گیرد.
وی از راه اندازی پیست بیضی برای اولین بار در شهر مهاجران در استان خبر داد و افزود: این پیست جزء پیست های خوب در کشور است که مسابقات زیادی نیز در این پیست برگزار شده است.
نجفی زاده با اشاره به اینکه رشد رشته سوارکاری استان مرکزی در سال های اخیر نکته است که بر هیچ کس پوشیده نیست بیان کرد: این نتیجه همکاری همه علاقمندان سوارکاری حاصل شده است.
وی ادامه داد: به دلیل علاقه ای که هم استانی ها از رشته سوار کاری دارند هیات سوار کاری را در اکثر شهرستان های استان راه اندازی کرده ایم.
وی ساماندهی و قانون مند کردن باشگاه های سوار کاری را یکی از اقدامات انجام شده در استان عنوان کرد و افزود: هم اکنون بیش از ۴۵ باشگاه به صورت رسم و غیر رستمی در استان فعالیت دارد.
رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی یکی از اولویتهای اصلی این هیات را توسعه فرهنگ سوار کاری عنوان کرد و افزود: این مهم باید به عنوان یک اصل در راس برنامه ها قرار گیرد.
نجفی زاده اظهار داشت: استان مرکزی یکی از استان های است که توانمندی بالایی را در حوزه سوار کاری دارد و می بایست با بکارگیری کلیه ظرفیتهای موجود این مهم را بالفعل تبدیل کرد.
وی ادامه داد: تربیت مربی در دو حوزه برادران و خواهران، توسعه حمایت و نظارت بر باشگاهها، ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از ورزش سوار کاری و .. از برنامه های مهم این هیات عنوان کرد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : ,,,


تاريخ : جمعه 20 تير 1393 | 19:53 | نویسنده : علی رضا جعفری |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.