استاندار مرکزی گفت: از مجموع ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد ملی نیز ۵۱ و نیم میلیارد تومان وصولی داشته ایم که با توجه به اینکه در ابتدای سال وصول درآمد در کل کشور کم است، استان مرکزی نیز ۵۰ درصد در وصول درآمد عقب است.

محمدحسین مقیمی در دومین جلسه کارگروه درآمد و تجهیز منابع استان مرکزی با اشاره به مناطق کمتر توسعه یافته اظهار کرد: شهرستان های کمتر توسعه یافته در اولویت برای سرمایه گذاری های جدید قرار گیرند.

وی افزود: شهرستانهایی که در آنها صنایع و واحدهای تولید وجود ندارد و یا جمعیت کمتری دارند سهم کمتری از عوارض وصولی توسط امور مالیاتی می برند که شهرستان های خمین، کمیجان، آشتیان، تفرش و خنداب از جمله این شهرستان ها است.

وی بیان کرد: این شهرستانها باید در اولویت برای سرمایه گذاری قرار گیرند و امکانات بیشتری در اختیارشان قرار داده شود و  درکمیته اشتغال و سرمایه گذاری استان نیز روی آنها بیشتر تمرکز گردد.

مقیمی با اشاره نحوه توزیع عوارض شهرداری و عوارض مربوط به آلایندگی که توسط امور مالیاتی وصول می شود، گفت: توزیع عوارض به صورت شهرستانی و متناسب با جمعیت بین شهرداریها و دهیاریهای همان شهرستان توزیع می گردد.

وی افزود: درباره وصول درآمدهای عمومی استان در 2 ماهه اول امسال باید گفت که از مجموع 171 میلیارد تومان درآمد استانی،97 میلیارد تومان آن  وصول شده است .

استاندار مرکزی تصریح کرد: درخصوص اجرای طرح جامع مالیاتی استان مرکزی جزء 7 استانی است که این طرح در آن اجرا می شود.

وی با اشاره به توجه دولت به مناطق کمتر توسعه یافته گفت: به منظور تحقق اهداف توسعه فرهنگ، کمک به رونق گردشگری، فراهم شدن زمینه سرمایه گذاری و حمایت از تولید کننده اعتبارات قابل قبولی در بودجه 93 کشور پیش بینی شده است.

مقیمی افزود: مهمترین ﺳﯿﺎﺳﺖ دوﻟﺖ، رﺳﯿﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮐﻤﺘﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﯾﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ وﻟﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ، ﻋﻤﺮان و آﺑﺎداﻧﯽ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺑﺎ اﻋﺘﺒﺎرات ﻣﺤﺪود اﺳﺘﺎﻧﯽ ﻣﯿﺴﺮ ﻧﻤﯽ ﺷﻮد و ﺑﺮای اﯾﻦ اﻣﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺪ از ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی های ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ و ﻧﯿﺰ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ های ﺧﺎرج از اﺳﺘﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮد.

وی تصریح کرد: ﻓﺮﺻﺖ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﺮدن ﺑﻪ ﻣﺮدم ﺑﻪ هر ﻓﺮدی داده ﻧﻤﻲ ﺷﻮد و ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ دارای ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ در ﻧﻈﺎم اﺳﻼﻣﻲ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ، ﺑﺎﻳﺪ ﻗﺪر اﻳﻦ ﻓﺮﺻﺖ ا را ﺑﺪاﻧﻨﺪ.

منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : سه شنبه 13 خرداد 1393 | 3:5 | نویسنده : علی رضا جعفری |

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه افراط و تفریط های بیهوده در سال‌های گذشته اقتصاد ایران را با چالش‌های اساسی روبرو کرد گفت: یک روز میلیاردها تومان تسهیلات بانکی به بخش خصوصی داده شده یک روز برای پرداخت تسهیلات سه میلیون تومانی ازدواج کشور معطل است و این افراط و تفریط‌ها اقتصاد کشور را بر هم ریخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین مقیمی با بیان این مطلب در شورای اداری استان مرکزی که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد ضمن انتقاد از مشکلات اقتصادی پیش روی بخش تولید گفت: امروز تولید کنندگان باید به خاطر تصمیمات نادرست مسئولین در عرصه اقتصادی به علت بدهکاری به بانکها و اقساط معوقه خویش پاسخگوی محاکم قضایی باشند.

وی ادامه داد: صنایعی که روزی تسهیلات ارزان قیمت بانکی گرفته اند نمی توانند این تسهیلات را با توجه به تغییرات قیمت دلار به روز برگردانند و این مسئله باعث شده تا اکثر واحدهای صنعتی ضمن روبرو شدن با مشکل نقدینگی  امکان ادامه فعالیت‌های اقتصادی را نداشته باشند.

مقیمی با اشاره به نامگذاری سال 93 به‌عنوان سال جهاد اقتصادی و جهاد فرهنگی با عزم ملی افزود: باید با تلاش در راستای تحقق اهداف این سال عقب ماندگی های حاصل از عملکرد اقتصادی نامطلوب در سالهای قبل را جبران کنیم.

سیستم بانکی کشور پاسخگوی نیاز مالی موجود نیست

استاندار استان مرکزی در ادامه با بیان این که منابع مالی کشور پاسخگوی نیاز امروز کشور نیست افزود: سیستم بانکی به دلائل مختلف پاسخگوی نیاز اقتصاد کشور از نظر منابع مالی نیست و بانکها امروز نیازمند افزایش سرمایه های خود هستند تا بتوانند منابع مالی مورد نیاز بخش تولید را تامین کنند.

مقیمی با تاکید بر ضرورت تقویت بنیه اقتصادی شرکت های صنعتی و تولیدی افزود: عدم تقویت بنیه اقتصادی واحدهای تولیدی باعث شده تا صنعتگر بجای تمرکز بر کار تولید و صنعت خویش هر روز درگیر مشکلات اقتصادی خود باشد.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات فراروی استان مرکزی در بخش‌های مختلف گفت: کم آبی مهمترین مشکل فراروی استان مرکزی است که مانع از آن شده تا این استان بتواند تمام توان خود را در حوزه تولیدات کشاورزی بکار بگیرد.

استاندار مرکزی آلودگی هوا را از دیگر مشکلات فرا روی استان مرکزی و شهر اراک برشمرد و گفت: تالاب کویری میقان امروز از تهدیدات بزرگ فراروی این شهر است که همواره موجب تشدید آلایندگی هوای اراک می شود.

مقیمی تاکید کرد: تعریض خیابانها، توجه به حمل و نقل برون شهری اراک در مسیر اراک – تهران و بکارگیری قطار سریع السیر در این مسیر از اولویت‌های استان مرکزی است.

بیکاری استان مرکزی دو رقمی است

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز د ر این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت استان مرکزی و مشکلات فراروی این استان گفت: استان مرکزی علیرغم برخورداری از موقعیت صنعتی در کشور آمار نرخ بیکاری آن دو رقمی است.

حسن آصفری افزود: زیر ساختهای اشتغال در استان مرکزی موجود است و باید با توجه به آن زمینه اشتغال جوانان این خطه را فراهم کرد.

وی با اشاره به مشکلات بهداشت و درمان موجود در استان مرکزی گفت: عدم وجود امکانات بهداشتی و درمانی در مناططقی چون خنداب، کمیجان و... همواره موجب نارضایتی مردم است و آنهارا مجبور می کند برای بهره گیری از خدمات بهداشتی و درمانی به مرکز استان مراجعه کنند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب با بیان این که استان مرکزی مهد بزرگان  فقاهت، سیاست و علم در بخشهای مختلف است افزود: استان مرکزی نقش بی‌بدیلی در تولیدات صنعتی کشور دارد.

خصوصی سازی صنعت اراک را فلج کرد

دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت صنعیتی استان مرکزی و شهر اراک گفت:" خصوصی سازی در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی صنعت را در استان مرکزی و شهر اراک فلج کرد.

عباس رجایی افزود: با اجرای نادرست اصل 44 قانون اساسی موج جدیدی از بیکاری نسل جوان در این استان و شهر اراک به راه افتاد.

وی با بیان اینکه اصل 44 قانون اساسی آفت صنعت استان مرکزی شده است گفت: باید اصل 44 قانون اساسی مورد یک بازنگری جدی قرار بگیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در ادامه از خشکسالی به عنوان مشکل دیگر فراروی استان مرکزی برشمرد و افزود: سد کمال صالح در نقطه بحرانی کم آبی قرار دارد و باید چاره ای اساسی در این باره اندیشیده شود.

قوانین دست و پا گیر در مسیر اقتصاد مقاومتی حذف شود

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: قوانین دست و پا گیر در مسیر اقتصاد مقاومتی باید از بین برود تا بتوانیم به اهداف عالیه این مهم دست یابیم.

صلاحی افزود: نتایج اجرای اصل 44 قانون اساسی متاسفانه با اهداف موردنظر این اصل تفاوت چشمگیری دارد و شاخص منفی این امر بیانگر عدم موفقیت کشور در اجرای این طرح بوده است.

مدیریت‌های سنتی به مدیریت های علمی و فنی تبدیل شود

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به مشکلات مدیریتی موجود در جامعه گفت: باید با حرکت در مسیر تغییر مدیریت های سنتی به مدیریت های علمی و فنی زمینه پیشرفت استان را فراهم کنیم.

شهلا میرگلوبیان افزود: شهرستان زرندیه از جمله شهرستان های در حال رشد وتوسعه صنعتی است که زیرساختهای توسعه در آن با رشد توسعه صنعتی این شهرستان همخوانی ندارد.

وی با اشاره به مشکلات فراروی بخش صنعت در شهر ساوه و زرندیه گفت: تعدیل نیرو و اعلام ورشکستگی از پیامدهای مشکلات گسترده اقتصادی فرا روی صنایع این شهرستان است.

منیع : http://www.mehrnews.com/search


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : یک شنبه 11 خرداد 1393 | 3:31 | نویسنده : علی رضا جعفری |

به مناسبت سوم خرداد سالگرد آزادسازی خرمشهر نمایشگاه عکس صحنه‌های سوم خرداد در تفرش گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش ظهر امروز در حاشیه افتتاح این نمایشگاه، اظهار داشت‌: در این نمایشگاه 32 قطعه عکس متعلق به صحنه‌های به یادماندنی سوم خرداد به نمایش درآمده است.

فضل‌الله باباخانی افزود: در این نمایشگاه آثار مشترک تعدادی از هنرمندان عکاس استان با موضوع آزادسازی خرمشهر به مدت یک هفته به نمایش درآمده است.

به گفته وی استفاده از نقش هنر در شناساندن ابعاد مختلف فتح خرمشهر و نمایش دیدگاه‌های نسل جوان در مورد این فتح بزرگ از مهم‌ترین اهداف برپایی این نمایشگاه است.

وی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری را از یکم تا سوم خرداد ماه سال جاری در این شهر برگزار کرد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش بیان داشت: برپایی نمایشگاه عکس صحنه‌های سوم خرداد، برگزاری جشن آزادسازی خرمشهر، خاطره‌گویی یکی از فرماندهان عملیات آزادسازی خرمشهر در جمع هنرمندان، برگزاری مسابقه، دیدار با خانواده شهدا، گلباران قبور شهدا و... بخشی از برنامه‌های تدارک دیده شده به این مناسبت است.

باباخانی گفت: گرامی‌داشت یاد و خاطره و جانفشانی‌‌های رزمندگان اسلام در طول دفاع مقدس و ارج نهادن به مقام والای شهیدان و ترویج فرهنگ ناب ایثار و شهادت از اهداف اجرای این مراسم است.

وی با تجلیل از مقام شامخ و والای شهدا ادامه داد: اگر امروز ما آزادی، آسایش، امنیت و استقلال داریم به برکت خون پاک شهدا است و ما مدیون از جان گذشتگی‌های رزمندگان هستیم و وظیفه داریم با پاسداری از خون شهدا با جان و مال و با همه وجود خود از جمهوری اسلامی ایران نگهداری کنیم و به دشمنان اجازه ندهیم تا به این آب و خاک چشم طمع بدوزند.

منبع : http://khabarfarsi.com


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : سه شنبه 6 خرداد 1393 | 5:56 | نویسنده : علی رضا جعفری |

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از آغاز اجرای عملیات آبخیزداری حوزه آبخیز کهلو شهرستان تفرش خبر داد.

ابوالفضل نوری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک، افزود : حجم عملیات پیش بینی شده شامل هزار مترمکعب بندهای خشکه چین است که با اعتبار 600 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی آبخیزداری سدهای موجود انجام خواهد شد.

وی افزود: حوزه آبخیز کهلو با سطح 12 هزار و 526 هکتار از زیرحوزه های قره چای( حوزه سد ساوه) در شهرستان تفرش قرار دارد.

نوری اظهار داشت: در این حوزه 5 روستای کهلو بالا و پایین و گوجه گل، جورقین و شولک وجود دارد که در سنوات گذشته پروژ ه های مکانیکی و بیومکانیکی به منظور کاهش عوامل تخریب حوزه (فرسایش، رسوب و سیل ) و بهره برداری از آبهای سطحی و کاهش اثرات خشکسالی در سطح این حوزه انجام شده است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خاطرنشان کرد: طرح های آبخیزداری با هدف کنترل فرسایش و رسوب و کاهش خسارات ناشی از سیل در قالب عملیات خشکه چین اجرا می شود.

موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : پنج شنبه 1 خرداد 1393 | 5:26 | نویسنده : علی رضا جعفری |

خبرگزاری فارس: 650 هکتار از باغات تفرش دچار سرمازدگی شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش گفت: سال گذشته 650 هکتار از باغات شهرستان تفرش دچار سرمازدگی شد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اراک علی محبعلی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه خشکسالی محصولات کشاورزی گفت: سال گذشته با توجه به نوسانات دمایی در سطح شهرستان که سال‌های اخیر این نوسانات بیشتر هم شده، در بسیاری از باغات تفرش خسارات سرمازدگی مشاهده شده است.

وی افزود: 650 هکتار از دو هزار هکتار باغات تفرش دچار سرمازدگی شده که خسارت این باغات 2 میلیارد و 900 میلیون تومان برآورد شده است.

محبعلی با اشاره به خسارات وارده به مزارع جو بر اثر سرمازدگی اظهار داشت: یک هزار و 400 هکتار از مزارع تفرش تحت کاشت جو قرار گرفته که بین 15 تا 20 درصد از مزارع جو شهرستان را شامل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تفرش خاطر نشان کرد: در سال زراعی 92-93 حدود 400 هکتار  از محصولات زراعی و 142 هکتار از باغات شهرستان تفرش تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

وی با اشاره به رویکرد دولت در بخش کشاورزی افزود: در بخش کشاورزی دولت رویکردی را برنامه‌ریزی کرده که با سرمشق از این رویکرد باید تمامی بهره برداران محصولات کشاورزی خود را بیمه کرده تا در صورت نیاز از مزایای آن بهره‌مند شوند.

منبع : http://khabarfarsi.com


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : جمعه 19 ارديبهشت 1393 | 2:36 | نویسنده : علی رضا جعفری |

 نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهبود فرهنگ کار و ارتقای وجدان کاری به عنوان موتور محرکه اقتصاد مقاومتی با همراهی جامعه کارگری محقق می شود.

عباس صلاحیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:پایین بودن بهره وری در کار یکی از مشکلات عمده اقتصادی کشور است که برای ترمیم آن نیاز به مهارت آموزی بیشتر، ایجاد و تقویت حلقه های ارزشی و اخلاقی و افزایش انگیزه کار و تلاش در حوزه تولید است.

وی ادامه داد:کارگران سرمایه با ارزش و رکن تولید هستند و کارفرمایان باید با روشهای ابتکاری و شناخت استعدادهای پنهان نیروهای کار، ضمن توانمندسازی فکری و مهارتی، وضعیت معیشتی و نشاط کاری را نیز برای آنان ارتقا دهند. 

وی ادامه داد:اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست بلکه نشانگری به سمت اهداف کلان توسعه و سند چشم انداز نظام است و باید با غنیمت دانستن این فرصت گامهای واقعی و اثرگذار در همه ابعاد اقتصادی و فرهنگی به ثمر بنشیند و یکی از بخشهای مهم آن بهبود روابط کار و تقویت جایگاه جامعه کارگری است. 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نقش و خدمات کارگران در پیشرفت، سازندگی و شکوفایی ایران اسلامی در عرصه های مختلف بر کسی پوشیده نیست و امروز نیز این قشر در لبیک به رهبر معظم انقلاب همپای برنامه های دولت در صحنه خواهند بود. 

صلاحی تاکید کرد: مدیران نیز به عنوان رکن دیگر اقتصاد پویا تکمیل کننده چرخه کار هستند و باید پا به پای کارگران کار کنند و تعهد و خوشفکری و تلاش مضاعف را جایگزین پشت میز نشینی و رفتارهای کلیشه ای کنند. 

اولین روز ماه مه به مناسبت گرامیداشت شورش کارگران شیکاگو در سال 1886 به عنوان روز کارگر در بیشتر نقاط جهان ˈروز جهانی کارگرˈ نامگذاری شده است و در ایران نیز از پنجم تا 11 اردیبهشت ماه هر سال به عنوان هفته کارگر نامگذاری شده است.

منبع : http://www.irna.ir/fa/NewsPage.aspx?action


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1393 | 21:43 | نویسنده : علی رضا جعفری |

 معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: یک قطعه حاجی لک لک مجروح در شهرستان تفرش توسط دوستداران محیط زیست این شهرستان تیمار و پس از بهبود کامل در دامان طبیعت رهاسازی شد.

به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان مرکزی ˈمهرداد حاج حسینیˈ افزود: این حاجی لک لک سفید که به دلیل شدت جراحات قدرت پروار از دست داده بود هفته گذشته توسط یکی از دوستداران طبیعت در حواشی شهرستان تفرش شناسایی و اداره محیط زیست این شهرستان تحویل شد.

وی توضیح داد: اقدامات تیمار و مراقبتهای لازم از این پرنده زخمی انجام شد و پس از بهبودی کامل توسط گروهی از محیط بانان و مسوولان اداره کل محیط زیست تفرش به تیمار و رها سازی یک قطعه لک لک سفید (حاجی لک لک ) توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان تفرش به حاشیه رودخانه قره چای در مجاورت روستای عزالدین انتقال داده شده و بهدامان طبیعت بازگشت.

وی تصریح کرد: تنوع زیستی و حمایت از جیات وحش و پرندگان به عنوان سرمایه ارزشمند طبیعی یکی از مصادیق رشد فرهنگی و احترام به زندگی سالم و با نشاط است و مشارکت مردمی در این امر پسندیده موجب حفظ و ارتقای داشته های زیست محیطی و سرزمینی است.

منبع : http://www.irna.ir/fa/NewsPage.aspx?action


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1393 | 20:44 | نویسنده : علی رضا جعفری |

پیشنهادی به دولت محترم دادیم که این شوک قیمتی حامل های انرژی به بازار و منابع دیگر سرایت نکند.من در نطق مجلسم به این نکته اشاره کردم باید از تاثیرگرانی حاملهای انرژِی در بازار جلوگیری کنیم

  وی ادامه داد : متاسفانه دولت در بحث نظارتی ضعیف عمل می کندباید دولت  کنترل و نظارت بیشتری بر قیمت ها داشته باشد و از سو استفاده سودجویان جلوگیری کند .

نماینده مردم تفرش ، آشتیان ، فراهان تصریح کرد: دولت ، بازرسی  ، قوه قضائیه باید مجازات متناسب برای این افراد سود جو که در این موارد سوء استفاده می کنند تعیین کنند .
  صلاحی  در پاسخ به این پرسش که «بهتر نبود پس از پرداخت یارانه ها ، بنزین گران می شد» گفت : راههای مختلفی بود ولی دولت پیش بینی هایی کرده و بررسیهایی انجام داده ونظر مجلس این بود که از ابتدای تیرماه مرحله دوم هدفمندی یارانه ها با تعامل و بررسی های بیشتری انجام شود ولی دولت خود تصمیم گرفت و مجلس به دولت واگذار کرد .اما این به این معنی نیست که نظارتی نداشته باشیم.
او تاکید کرد : باید بررسیهای بیشتری انجام شود که یارانه ها به صورت پرداخت نقدی ، اعتباری یا وام  باشد و اشتباهاتی که در قبلاً بوده دوباره تکرار نشود .دولت باید به مجلس بیاید و طرحهای خود را بگوید.

موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1393 | 19:20 | نویسنده : علی رضا جعفری |

عاشوری

 معاون برنامه‌ریزی استاندار مرکزی گفت: اعتبارات عمرانی سال ۹۳ بیش از۱۳۰ میلیارد تومان است که ۵۰ درصد این اعتبارات الزامات قانونی بوده و باید در ابتدا تخصیص یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدرضا عاشوری در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با ارائه گزارشی از بودجه سال 92 اظهار کرد: میزان اعتبارات سال 92 استان بیش از 221 میلیارد تومان بود که از این میزان 87 میلیارد تومان معادل 39 درصد اعتبارات تخصیص  یافت. اعتبارات سال 92در قالب 348طرح با هزار و 657 پروژه توزیع شده است.

وی افزود: اجرای پروژه‌ها به صورت پیمانی بهترین نوع اجراء یک پروژه بوده و از مجموع این پروژه‌ها 35 درصد به صورت امانی، 36 درصد امانی پیمانی و 29درصد به صورت پیمانی اجرا شده است.

معاون برنامه‌ریزی استاندار مرکزی تصریح کرد: در توزیع دستگاهی، بیشترین سهم تخصیص اعتبارات به ترتیب مربوط به راه و شهرسازی با 16.15درصد، آبفای شهری 12.8درصد و شرکت آب منطقه ای با 11درصد بوده است.

عاشوری با اشاره به توزیع فصلی اعتبارات گفت: در توزیع فصلی بیشترین سهم اعتبارات تخصیص یافته به ترتیب مربوط به فصل عمران شهری و روستائی با 27.6 دهم درصد، فصل منابع آب با 18 درصد و فصل حمل و نقل با 14 درصد از کل تخصیص بوده است.

وی افزود: در توزیع شهرستانی بیشترین سهم تخصص اعتبارت به ترتیب مربوط به شهرستان اراک با 22.2درصد، پروژه‌های سطح اراک با 17.4درصد و شهرستان ساوه با 12.8درصد از کل تخصیص بوده است.

معاون برنامه‌ریزی استاندار مرکزی تصریح کرد: اعتبارات عمرانی سال 93 بیش از 130میلیارد تومان بوده که 50 درصد این اعتبارات الزامات قانونی است و باید در ابتدا تخصیص یابد.

عاشوری با اشاره به اعتبارات پروژه های نیمه تمام گفت: اعتبارات در ابتدا به پروژه‌های نیمه‌تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالاتر اختصاص پیدا می‌کند.

وی افزود: اعتباری از سر جمع کل اعتبارات برای پروژه‌های سطح استان مانند فرودگاه، موزه دفاع مقدس، منطقه گردشگری گردو و کتابخانه مرکزی و بعضی از راه‌های ارتباطی که ماهیت استانی دارند در نظر گرفته می‌شود و بخشی از اعتبارات نیز برای حوادث غیرمترقبه در نظر گرفته می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته تخصیص اعتبارات ملی بیش از استانی بود و اگر با اسن اتفاق بیافتد شاهد رونق اقتصادی استان هستیم و امیدواریم امسال در زمان تحویل لایحه بودجه به مجلس تخصیص اعتبارات استان‌ها افزایش یابد.

عاشوری با اشاره به مبلغ 79میلیارد تومان اعتبارات استانی سال 93و تقسیم آن بین شهرستان‌های 12گانه استان گفت: از مبلغ اعتبار یاد شده یک میلیارد و 800میلیون تومان به آشتیان، 20میلیارد و 400 میلیارد تومان به اراک، 3میلیارد و 300میلیون تومان تفرش، 6میلیارد و 100میلیون تومان خمین، 7میلیارد و 100میلیون تومان خنداب،3میلیارد و 400میلیون تومان دلیجان، 5میلیارد و 400میلیون تومان زرندیه، 11میلیارد تومان ساوه، 10میلیارد تومان شازند، 3میلیارد و 100میلیون تومان فراهان، 4میلیارد و 500میلیون تومان کمیجان و 3میلیارد و 400 میلیون تومان به شهرستان محلات اختصاص یافت.

منبع : http://www.tasnimnews.com/Search/Index?query


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393 | 15:2 | نویسنده : علی رضا جعفری |

استاندار استان مرکزی گفت: 12 هزار و 615 فرصت شغلی جدید در سال جاری در این استان ایجاد می شود.

محمد حسین مقیمی ˈ روز شنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی افزود: از این میزان پنج هزار و 721 شغل در اراک و یک هزار و 31 فرصت فرصت شغلی در خمین ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: یک هزار و 34 شغل در زرندیه، یک هزار و 643 فرصت شغلی در ساوه، 239 فرصت در آشتیان، 240 فرصت در تفرش، 332 فرصت در خنداب، 907 فرصت در شازند، 260 فرصت در فراهان، 263 فرصت در کمیجان و 554 فرصت شغلی در محلات ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه مسئولیت اصلی ایجاد اشتغال در استان مرکزی بر عهده فرمانداران است ادامه داد: با ایجاد این فرصت های شغلی در 12 شهرستان استان نرخ بیکاری در این استان در پایان سال 93 یک رقمی می شود.

استاندار استان مرکزی با بیان اینکه تمام دستگاه های اجرایی باید نیروهای مورد نیاز خود را از داخل استان تامین کنند خاطر نشان کرد: استفاده از نیروهای بومی کارآمد در دستگاهها و صنایع، موجب کاهش مشکل بیکاری جوانان و افراد جویای کاردر استان می شود.

مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز از ابلاغ 145 میلیارد و 220 میلیون تومان تسهیلات جدید با عاملیت هفت بانک به استان مرکزی خبر داد و گفت: این تسهیلات برای سه حوزه طرح های سرمایه در گردش، نیمه تمام و توسعه ای اختصاص یافته است.

ˈ ناصر شیخیˈ باز پرداخت این تسهیلات را 60 ماهه عنوان کرد و افزود: این تسهیلات به طرح هایی تعلق می گیرد که حداقل 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند و نرخ سود این تسهیلات بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار در سال 1392 است.

در این نشست بحث سند توسعه اشتغال استان برای سال 93 به تفکیک گروه های فعالیت مشخص و مصوب شد فرمانداران نشست اشتغال را برگزار کنند.

منبع : http://www.irna.ir/fa/NewsPage.aspx?action


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393 | 11:57 | نویسنده : علی رضا جعفری |

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تفرش از انجام یکهزارو 485 مورد بازرسی از صناف در طرح نظارتی ویژه نوروز خبر داد.

ˈ محمد علی قهرمانی ˈ روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: در این طرح نظارتی 37مورد پرونده در صنوف پوشاک، نانوایی ، حبوبات ، حمل و نقل ، لوازم خانگی و کیف و کفش به ارزش هشت میلیون و 640 هزار ریال شکیل شده است .

وی، گرانفروشی، عدم درج قیمت و تعطیلی خود سرانه را از مهمترین تخلفات این صنوف عنوان کرد و افزود:مردم نیز 32 مورد شکایات از آژانس ها، لوازم خانگی ، نانوایی ، میوه فروشی ، لوازم یدکی در این ایام داشته اند که 12مورد آن تایید و به اداره تعزیرات حکومتی تفرش ارجاع داده شده است .

طرح نظارتی ویژه نوروز از اول اسفند ماه سال 92 در تفرش آغاز و تا 16فروردین 93ادامه داشته است.

منبع :http://khabarfarsi.com


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : یک شنبه 17 فروردين 1393 | 13:55 | نویسنده : علی رضا جعفری |

خبرگزاری فارس: خدمات توزیع برق در 94 دفتر پیشخوان در استان مرکزی ارائه می‌شود

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: خدمات توزیع برق را به مشترکان ارائه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، فرهاد شبیهی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر 94 دفتر پیشخوان دولت در سطح استان خدمات توزیع برق را به بیش از 614 هزار مشترک بخش‌های خانگی، کشاورزی، صنعتی و تجاری ارائه می‌دهند.

وی تصریح کرد: در سال جاری  شاهد افزایش 4.3 درصدی تعداد مشترکان برق در استان بودیم که این میزان در تعرفه خانگی 3.9 درصد، عمومی 8.5 درصد، تعرفه کشاورزی 4 درصد، تعرفه صنعتی 6.6 درصد، تجاری 6 درصد و معابر 6 درصد افزایش داشته است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در ادامه از برگزاری 42 دوره آموزشی طی سال جاری خبر داد و خاطر نشان ساخت: بیش از 27 هزار نفر با شرکت در این دوره‌ها با مدیریت مصرف برق و اهمیت صرفه‌جویی در برق آشنا شدند.

شبیهی همچنین از بهینه سازی یک هزار و 729 پست برق هوایی و زمینی در استان خبر داد و افزود: در این مدت یک هزار و 661 دستگاه پست هوایی و 68 دستگاه پست زمینی برق تعمیر،  64 هزار و 560 پایه چراغ روشنایی معابر و 164دستگاه ترانس برق اصلاح شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری معاونت بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت برق در راستای کاهش تلفات، پایدار سازی شبکه و توزیع برق مطمئن به مشترکین اقدام به توسعه پروژه کانتکت سنتر در مدیریت‌های شازند، فراهان و تفرش، تکمیل نقشه مانوری در مدیریت توزیع برق شهرستان اراک، بازآرایی تجهیزات حفاظتی در شبکه مدیریت توزیع برق و به کارگیری از ظرفیت خط گرم و عدم اجرای خاموشی‌های با برنامه توسط خط سرد کرده است.

منبع : http://khabarfarsi.com94 دفتر پیشخوان دولت در سطح استان مرکزی 


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : سه شنبه 19 اسفند 1392 | 17:46 | نویسنده : علی رضا جعفری |

انصاری محیط زیست مرکزی

مدیرکل حفاظت محیط زیست مرکزی گفت: ۳۰ درصد از ۱۱۴۰ گونه جانوری شناسایی شده کشور در استان مرکزی وجود دارد که برخی از این گونه ها بسیار نادر و با ارزش هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، امیر انصاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان مرکزی با وجود اقلیم نیمه خشک رتبه سوم تنوع زیستگاهی کشور را به خود اختصاص داده و از این نظر یکی از گنجینه های زیست محیطی کشور است.

وی افزود: براساس آخرین سرشماری انجام شده در استان مرکزی، 335 گونه جانوری شامل 53گونه پستاندار، 205 گونه پرنده، 54 گونه خزنده، 20 گونه دوزیست، 19 گونه آبزی و یکهزار و 336 گونه گیاهی دراین منطقه شناسایی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مرکزی تصریح کرد: مناطق تحت حمایت استان مرکزی شامل 2منطقه حفاظت شده هفتاد قله اراک و الوند خمین، دو پناهگاه حیات وحش راسوند شازند و جاسب دلیجان، مناطق شکارممنوع بازرجان تفرش، کلاهه آشتیان، چال خاتون شازند، پلنگاب خنداب، خرقان زرندیه و تالاب میقان و اثر طبیعی ملی غار نخجیر است.

انصاری با اشاره به در معرض تهدید بوده گونه های جانوری در مرکزی گفت: طبق تعاریف جهانی هر گونه جانوری که در یک دهه با کاهش 80 درصدی جمعیت مواجه شود در معرض تهدید است و برخی از گونه های ارزشمند در استان مرکزی با در شرایط قرار دارند.

وی افزود: هم اینک پستاندارانی نظیر آهو، پلنگ، گربه پالاس، زرده بره، شنگ سگ آبی، خرس و یوزپلنگ در مناطق زیستگاهی حیات وحش استان مرکزی به جمعیت محدود رسیده و یا از بین رفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مرکزی تصریح کرد: در دهه های اخیر در جنگل های بلوط شازند خرس و در هفتاد قله اراک یوزپلنگ وجود داشته که احیاء این گونه های ارزشمند در دستور کار است و سال گذشته با تلاش محیط بانان هفتاد قله یک قلاده یوزپلنگ نیز در زیستگاه هفتاد قله مشاهده شد.

انصاری با اشاره به توسعه نامتوازن و دخالت های انسانی گفت: منطقه هفتاد قله اراک یکی از دالانهای طبیعی زیستی گونه آهو است که در دو دهه گذشته حدود سه هزار رأس آهو در مناطق زیستگاهی هفتاد قله وجود داشته و در سالهای اخیر به دلیل توسعه نامتوازن و دخالتهای انسانی در طبیعت جمعیت آن بشدت رو به کاهش است.

وی افزود: حیات وحش استان مرکزی سرمایه ای خدادادی و مهم است که حفظ و احیاء آن نیازمند مشارکت طیف های مختلف مردمی و برنامه های هدفمند است.

منبع : http://khabarfarsi.com


موضوعات مرتبط: اقتصادی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : پنج شنبه 11 اسفند 1392 | 14:6 | نویسنده : علی رضا جعفری |
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.